FunX

FunX lanceert nieuwe programmering

  1. Newschevron right
  2. FunX lanceert nieuwe programmering
Het nieuwe radioseizoen gaat beginnen. Vanaf maandag 29 augustus luister je naar een aantal nieuwe shows, waaronder CritiX! Een show waarin jouw mening heel belangrijk is. Dus discussieer vooral mee en laat je horen.
Op je lay-back zondag luister je nu naar XTips en The Future waarin jij als eerste op de hoogte wordt gebracht van de meest unieke tracks en potentiële hits.
Daarnaast zijn ook Sound of the City, Da Goodness MiX show en FunX Dance Club Sessions nieuw aan de programmering toegevoegd.

PROGRAMMA'S STOPPEN! SUPPORT FUNX!
Helaas moeten we ook afscheid nemen van een aantal shows, wat te maken heeft met de onzekere toekomst van FunX. In dit nieuwe seizoen zijn Fouradio, Spoken, Dus Dat, Wat Anders en Jouw XChart niet meer in de programmering opgenomen. Als jij net als ons baalt van de weggevallen programma’s, laat dit dan merken en download nu de FunX Radio App GRATIS op je smartphone! Het aantal downloads is voor FunX een wapen in de strijd tegen deze afbraak.

Lees hier waarom en wat je nog meer kan doen!

LUISTER LANGER NAAR JE FAVORIETE SHOWS
Er zijn ook een paar wijzigingen aangebracht bij de bestaande programma’s. Zo kan je een dag langer genieten van Morad & Shay in Fresh ’n Up! Deze show is nu ook elke vrijdag te horen. Ook Slow Jamz heeft er een extra dag bij gekregen. Je luistert nu naar je favoriete love songs van zondag t/m donderdag vanaf 23.00 uur. Verder is ClassX ook verlengd met één uur, is de XChart verschoven naar zaterdag en luister je naar Music MiX vanaf zondag t/m donderdag van 01.00 – 06.00 uur.

BEKIJK HIER DE NIEUWE PROGRAMMERING.
Ster advertentie
Ster advertentie