FunX

Bryan B steunt gehandicapte kinderen

  1. Newschevron right
  2. Bryan B steunt gehandicapte kinderen
Bryan B is de grote winnaar van The Winner Is! Vanochtend in de ochtendshow met Fernando vertelde de zanger dat hij een deel van de miljoen euro die won, gaat doneren aan goede doelen. Ook sprak hij live in uitzending met een ontzettend trotse fan.

Droom

De kersverse winnaar van The Winner Is.. kon niet geloven dat hij gewonnen had en dacht zelfs dat hij droomde. "Ik heb gisteravond aan mn mensen gevraagd om me te knijpen of het echt waar is."

Goede doel

Bryan won een miljoen euro en een platencontract in het SBS-programma. Dat hij een groot hart heeft, blijkt uit de volgende stappen die hij gaat zetten. De zanger doneert namelijk 50.000 euro aan Warchild, maar maakt ook een bedrag van 50.000 euro over aan goede doelen in Suriname. "Ik praat er nooit over, maar ik heb jaren geprobeerd te doneren aan een tehuis voor dubbel gehandicapte kinderen en nu is het er eindelijk van gekomen."

Trotse FunX luisteraar

Renate, een trotse FunX-luisteraar, belde speciaal voor Bryan B naar FunX. Ze wilde hem vertellen hoe trots zij en haar omgeving op de zanger zijn. "Ik kan me nog herinneren dat hij meedeed aan The Voice en de Soundmixshow en dan was het iedere keer net niet. Maar ik weet niet of Ben Saunders nu één miljoen en zijn zak heeft en 50.000 euro kan doneren aan Warchild." Renate vertelt Bryan verderop in het gesprek dat ze uit Amsterdam Zuid-Oost komt. "Heel de Bijlmer heeft elkaar gebroadcast dat we voor je moeten stemmen. God heeft voor iedereen een plan, dit is jouw plan, geniet ervan. Neem het voor wat het is en run with it. De wereld is van jou."

Even rustig aan

Bryan B was onder de indruk van Renate. "Het zijn geweldige woorden, die ook nog eens gemeend zijn." Na The Voice kwam er zoveel naar boven dat de zanger het nu even rustig aan doet, om zoiets te vermijden. Toch gaat hij niet op vakantie naar een zonnig oord, maar gewoon door met werken. Of zoals hij zelf zegt: "Deze zanger zit niet zo in elkaar!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F39943870&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie