FunX

Arie Boomsma: "Werk is mijn kind én vrouw"

  1. Newschevron right
  2. Arie Boomsma: "Werk is mijn kind én vrouw"
Arie Boomsma betwijfelt het of hij ooit wel de 'focus shift' kan maken naar een leven met kinderen. Zijn werk vindt hij nog erg belangrijk. Dat zegt hij vanmorgen op FunX in Start. "Voor mij is mijn werk nu nog zoveel, ik maak me wel eens zorgen of het mij lukt om die shift te maken." Grappend voegt hij er aan toe dat zijn werk momenteel zijn kind én zijn vrouw is.

In het FunX Kruisverhoor vertelt de presentator ook dat hij een hekel heeft aan kortzichtige mensen, wanneer hij voor het laatst gehuild heeft en wat hij het grootste nadeel vindt van bekend zijn:



Uit De Kast
Je kent Arie Boomsma onder andere van het KRO-programma Uit De Kast, waarin jonge homo’s en lesbiennes hun coming out doen. Hij is momenteel druk bezig met de voorbereidingen van alweer het derde seizoen van de serie.

Verbaasd
Boomsma vertelt dat het hem nog steeds verbaast dat hij aanmeldingen krijgt van mensen waarvan nog niemand weet dat ze gay zijn."Dat je leeft met zo'n geheim is natuurlijk verschrikkelijk en daar moet het programma voor dienen. Dat willen we openbreken."

Islamitische verhalen
De presentator zou graag ook verhalen van islamitische homo's willen horen. "Ik wil altijd heel graag een volgende stap zetten. Vorig jaar hadden we een paar christenen, maar ik wil ook heel graag islamitische verhalen of mensen uit andere subculturen. Gewoon verhalen waar nog echt iets te bereiken is."



Mensen kunnen zich aanmelden via kro.nl/uitdekast. Degene die meedoet die bepaalt wie en wat er gefilmd wordt. "Ik volg alleen maar," benadrukt Arie.
Ster advertentie
Ster advertentie