STER Advertentie
STER Advertentie

Joris van Dijk, directeur van Nederland in het klein

Vrijdag 1 juni 2012 - 14:46 uur

Joris van Dijk is sinds 2010 directeur van miniatuurstad en attractiepark Madurodam. Onder zijn leiding werd Madurodam het afgelopen jaar vernieuwd. Koningin Beatrix opende in april het vernieuwde park dat dit jaar 60 jaar bestaat. Dit is Joris' eerste baan als algemeen directeur. Zondag 3 juni vertelde hij zijn verhaal in Hi5.  

Rechten
Na de middelbare school ging Joris van Dijk Rechten studeren in Utrecht. Nog voordat hij afgestudeerd was kreeg hij een baan als trainee bij een adviesorganisatie in marketing en PR. Het sloot totaal niet aan bij zijn studie, maar het is tekenend voor de keuzes die Joris maakt. Als hij ergens enthousiast van wordt, stort hij zich er voor de volle 200% in. Hij gelooft dat als je hard werkt, je succesvol kunt worden.

Feyenoord
Voetbal is een grote passie van Joris. Als supporter van Feyenoord zit hij regelmatig met zijn zoontjes op de tribune van De Kuip. Maar hij coacht zelf ook voetbalteams en werkte tijdens het Europees Kampioenschap in 2000 mee aan Euro2000. Of voetbal ook een extra bijzondere plek in het vernieuwde Madurodam heeft gekregen kon je zondag horen.

Hi5 gemist?
Heb jij de Hi5-uitzending met Joris van Dijk gemist? No worries, hieronder kan je de gehele uitzending terugluisteren. Ook kan je horen hoe FunX-luisteraar Michel met succes solliciteert naar de vacature voor Horecamedewerker bij Madurodam.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201206041700.wma{/wmaremote}

Populair op FunX.nl

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt

  • Memphis Depay onder vuur na foto met leeuwenwelpje

  • 'Mocro Maffia' kondigt seizoen 3 aan