FunX

Styliste Chantal Bles als jouw personal shopper

  1. Newschevron right
  2. Styliste Chantal Bles als jouw personal shopper
Topstyliste Chantal Bles lanceert binnenkort de website ChantalBlesStyling.com waarop je haar als je eigen online personal shopper om advies kan vragen. Dat onthulde ze vanmorgen in de FunX ochtendshow Start. Volgens Chantal is een personal shopper een luxe-ding, maar binnenkort biedt ze het voor alle dames gratis aan.

Kledingadvies

Op de nieuwe website kan je live chatten met Chantal en haar om kledingadvies vragen als je bijvoorbeeld op sollicitatiegesprek gaat of een date hebt. Je kan ook een foto van je eigen outfit uploaden, waarop andere bezoekers kunnen stemmen. De outfit met de meeste likes wint een prijs. Daarnaast vertelt Chantal dat ze ook extra aandacht besteed aan de outfits van BN-ers op haar nieuwe website.

The Voice of Holland

Chantal is niet alleen druk bezig met haar nieuwe online project. Ze is namelijk ook styliste van The Voice of Holland, waarvan de opnames inmiddels zijn begonnen. Chantal vertelt dat ze mede daardoor weinig tijd voor zichzelf heeft. Vooral tijdens de live opnames van The Voice blijkt ze handen tekort te komen: "voor vrije tijd is er dan weinig tijd!"

Chantal Bles bij Start

{audio}http://download.omroep.nl/funx/audio/chantalbles.mp3{/audio}
Ster advertentie
Ster advertentie