FunX

CritiX: “Nipple-Kate”

  1. Newschevron right
  2. CritiX: “Nipple-Kate”
De naaktfoto’s van Kate Middleton gaan heel de wereld over. De ‘Dutchess of Cambridge’ lag op een privé-terrein topless te zonnen en een fotograaf wist daar een kiekje van te nemen. Nu is het Britse Koningshuis 'not amused' en klaagt het de ene na het andere tijdschrift aan. De hoofdredacteur van een Iers tijdschrift dat de foto’s publiceerde, is al op non-actief gesteld, maar is het blad schuldig? Als je niet wil dat je tieten in een tijdschrift verschijnen, dan hou je toch je kleren aan tijdens het zonnen? Daarom bespraken we in CritiX de volgende stelling: “Als prinses moet je niet topless zonnen!”

Reacties

Dertig procent van de FunX-luisteraars was het eens met de stelling. Een meerderheid vindt dat de prinses dus wel topless in de zon mag liggen. Lees hieronder een aantal reactie, die binnen kwamen via de FunX Facebook en Twitter

Stefan: Eigen schuld. Overal liggen fotografen op de loer als je beroemd of berucht bent. Volgende keer moet ze haar tieten maar bedekt houden.
Safi: Het zal niet alleen het topless zonnen zijn, als prinses moet je schijnbaar altijd maar doen wat de massa van je verwacht... beetje oneerlijk?!
Miranda: Privéterrein is privéterrein! Daar mag geen één fotograaf zich te tonen
Willem: Waarom niet? we zien al zo weinig van het koningshuis..
Farida: Ze moet beter nadenken! Gelukkig viel er niet veel te zien, magere scharminkel van net 40 kilo!
Sarah: Niet topless gaan, alleen in je eigen slaapkamer, maakt niet uit of je van het koningshuis bent of niet. Een beetje zelfrespect!

CritiX

Tijdens de live-show vroeg Q-bah aan Jackie hoofdredacteur Bastiaan van Schaik of hij ooit zulke foto’s zou publiceren. Beluister hier zijn reactie:

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60343052&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie