FunX

Gamekings: NBA 2k13 en Firstlook

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: NBA 2k13 en Firstlook
Boris sprak vanmorgen met Fernando onder andere over het nieuwe basketbalspel NBA 2k13. Volgens de Gameking is het 't beste basketbalspel dat ooit is uitgebracht. De grote concurrent EA wist met hun NBA Live game het nooit zo goed voor elkaar te krijgen. Het bedrijf heeft vandaag aangekondigd NBA Live 13 te schrappen omdat het volgens hun niet voldoet aan de kwaliteit van de EA Sports standaard.

Ondanks dat Boris geen groot basketbalfanaat is, wordt zijn aandacht toch door NBA 2k13 getrokken. De makers hebben volgens de gamejournalist veel aandacht, sfeer en liefde in gestoken. "Ja ik had gelijk zoiets van dat ik hier gewoon een Amerikaanse basketbalwedstrijd zit te spelen, super vet", aldus Boris. Jay-Z heeft ook zijn naam verbonden aan het spel. Er zitten veel tracks van de rapper in. De muzikant is geen onbekende in de basketbalwereld gezien hij een aandeel heeft in NBA club Nets.



Firstlook
Volgende week zaterdag en zondag hebben Nederlandse gamers tijdens Firstlook de mogelijkheid om voor het eerst een blik te werpen op nieuwe games en de nieuwe console van Nintendo: Wii U. Onder meer Call of Duty: Black Opps 2, Assasin's Creed III en Tomb Raider zijn speelbaar tijdens het evenement in de Jaarbeurs Utrecht. "Alle grote titels van dit najaar zijn te vinden op Firstlook 2012", aldus Boris. Beluister het complete interview hieronder terug.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F61464261&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie