FunX

Jim Taihuttu zoekt figuranten voor film 'Wolf'

  1. Newschevron right
  2. Jim Taihuttu zoekt figuranten voor film 'Wolf'
Jim Taihuttu is na het grote succes met de film Rabbat begonnen met de opnames van de tweede langspeelfilm van productiehuis Habbekrats: 'Wolf'. De zwart-wit gekleurde misdaadthriller gaat over een jonge kickbokser die op het punt staat te kiezen tussen het goede en slechte pad. Meer wilde Taihuttu niet kwijt over de film tijdens een telefonisch interview in FunX Start. Gezien een sport als kickboksen wel eens het pad kruist met de misdaadwereld en de regisseur beide thema's interessant vindt, leek dit hem naar eigen zeggen een toffe film om te maken.

Habbekrats is voor de nieuwe film op zoek naar figuranten op 28 oktober en 10 november. Deelnemers zitten dan in het publiek tijdens een kickbokstoernooi en al feestend in een club. "Het zou heel tof zijn als mensen zin hebben om een paar uur langs te komen", aldus Jim. Dit is volgens de regisseur een kans voor mensen om dichtbij BN'ers in de buurt te zijn. In Wolf hebben onder meer Nasrdin Dchar, Marwan Kenzari en Chemseddine Amar een hoofdrol. Stuur een mailtje naar ikwilinwolf@habbekrats.nl om mee te doen. De film verschijnt op 12 september 2013 in de Nederlandse bioscoop.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F64342230&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Bekijk hieronder de eerste twee beelden van 'Wolf'

{gallery}blogs/marcel/pix/wolf{/gallery}
Ster advertentie
Ster advertentie