FunX

Thea Hazel-Stals: ''Let op de centjes maar vergeet niet te genieten''

  1. Newschevron right
  2. Thea Hazel-Stals: ''Let op de centjes maar vergeet niet te genieten''
Vind jij het interessant om te weten hoe je leeftijdsgenoten met geld omgaan en hoe jij daarin kunt helpen? Stichting Weet Wat je Besteedt (WWJB) helpt jongeren financieel zelfredzaam te worden. Directeur Thea Hazel-Stals vertelde er in Hi5 meer over.


Geldbewust

Het afsluiten van een lening is tegenwoordig heel makkelijk. Maar als je niet goed oplet, sluit je er een onder de slechts mogelijke voorwaarden! Doordat je veel spullen met je pinpas betaalt, verlies je soms het zicht op je geld. Het is lastiger checken wat er op je plastic pasje staat dan wat er in je portemonnee zit. Met dit soort zaken houdt Stichting WWJB zich bezig: jongeren bewust maken van geld.

Verandermanager

Thea Hazel-Stals is sinds 2010 directeur van de Stichting. Zij wordt ook wel 'verandermanager' genoemd en heeft als consultant veel ervaring in het bedrijfsleven. Bij Stichting WWJB werkt ze met een jong team dat zelf ook weer jongeren verzamelt voor co-creatie sessies, focusgroepen en de jongerenredactie van de website edgie.nl

Ben je geïnteresseerd in het verhaal van Thea Hazel-Stals en wil je weten of Esra succesvol heeft gesolliciteerd. Luister dan hieronder de uitzending terug!

{audio}http://download.omroep.nl/funx/ondemand/hi5/hi5_201211181700.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie