STER Advertentie
STER Advertentie

Keizer: "Ik dacht dat de wolf mij eerst zou pakken"

Donderdag 15 november 2012 - 15:30 uur

|

Door:

Akeem

Negativ en Keizer zijn binnenkort te zien in het nieuwe RTL-programma 'Rappers In De Sneeuw'. Hierbij gaan ze op een tocht door het ruige landschap van Canada. Naast de mooie natuur krijgen ze ook de gevolgen van milieuvervuiling te zien. Vanochtend schoven ze aan in Start om over deze unieke ervaring te praten.

Lastig begin
Naast de twee rappers zijn ook Brace, Darryl en hun producer Ryan Lisse voor het programma naar Canada afgereisd. Het outdoor avontuurtje ging al fout bij het opzetten van een tent. "Wij hadden geen handleiding erbij gekregen. Wij kregen alleen een paar haringen en een zeil, dus dat werd al een probleem", zei Keizer."Ryan Lisse nam de leiding bij het opzetten van de tent. Hij kwam zo overtuigend over dat wij naar hem gingen luisteren. De tent was uiteindelijk binnenstebuiten opgezet, dus verloor ik alle hoop in hem", voegde Negativ er nog aan toe. 

Gevaar
De rappers liepen ook bijna een wolf en een beer tegen het lijf. "De wolf was eerst ver weg, maar hij kwam steeds dichterbij. Toen riep gids Marvin: ’nobody moves’, maar ik stond vooraan en toen dacht ik dat hij mij als eerst zou pakken,’’ vertelde Keizer.

Expeditie Robinson
Nega en Keizer willen na hun belevenissen in Rappers In De Sneeuw ook graag deelnemen aan Expeditie Robinson. "Ik wil meedoen met Expeditie Robinson. Ik kom sowieso verder dan Willie Wartaal," aldus Negativ. Keizer ziet het ook als een leuk avontuur: "Ik wil vis vangen en ik wil dingen uit het bos pakken. Ik kan niet nog dunner worden dan nu. I don’t need food."

Alleen Maar Nette Mensen
Negativ had het in Start voor het eerst over zijn rol in de film ‘Alleen Maar Nette Mensen’. De rapper begrijpt dat sommige mensen de film niet leuk vinden gezien vooroordelen worden vergroot. Hij heeft echter bewust gekozen om mee te werken: "Ik ben een volwassen man van 30 jaar. Ik heb het script van tevoren gelezen en toen vond ik het grappig. Ik ben een moederskindje, dus heb ik het ook met mijn moeder besproken. Zij vond het ook goed en de manier waarop er met vooroordelen wordt gespeeld leek mij leuk." 

Kritiek
De kritiek van mensen over zijn rol doet hem niks. "Ik ben niet gevoelig voor de kritiek van mensen over mijn acteer- en rapcarrière. Ik doe gewoon wat ik wil en als ik iets leuk vind dan ga ik er gewoon voor. Ik zou iedereen aanraden om dat ook te doen, want dan word je echt gelukkig. Ik zou alleen geen homo of een verkrachter willen spelen in een film", gaf de rapper tot slot nog aan.

Beluister hieronder het complete interview terug!


Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt