FunX

020Zuid: Kijkje in leven van drie vriendinnen

  1. Newschevron right
  2. 020Zuid: Kijkje in leven van drie vriendinnen
De online soap 020Zuid is voor negentig procent gebaseerd op het leven van hoofdrolspelers Demy, Sammy en Yomini. Het trio was vanochtend te gast in FunX Start en vertelde alle ins & outs over de zevendelige serie. Zo zijn ze ook vriendinnen in het echte leven en werden ze samen ontdekt in een club waar ze helemaal uit hun dak gingen. De producent die toevallig aanwezig was, wist direct dat hij de ideale meiden had gevonden voor zijn nieuwe soapserie.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/Td_Q3d-jNw0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Vier meiden

De producent had voor 020Zuid oorspronkelijk vier meiden op het oog, maar de laatste dame is uiteindelijk afgevallen. Zij maakte geen deel uit van de vriendengroep van Demy, Sammy en Yomini, maar de meiden konden het wel goed met haar vinden. De producent had haar erbij gehaald, maar hij was ook degene met wie ze geen klik bleek te hebben. Daarom koos de vierde dame uiteindelijk voor het Veronica-programma The Young Ones.

Naakt?

De camera's van 020Zuid volgen de drie meiden in hun privéleven, maar we krijgen niet alles van ze te zien. Naaktscènes zijn taboe en de zoenscènes zijn ook niet te extreem. "Het moet niet te intiem worden," zegt Sammy.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F77239446"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie