FunX

"Miss India Holland meer dan beauty contest"

  1. Newschevron right
  2. "Miss India Holland meer dan beauty contest"
Chhaya Biere werd afgelopen zaterdag gekroond tot Miss India Holland. De Haagse moest het opnemen tegen 19 kandidaten. De 24-jarige Biere mag Nederland nu vertegenwoordigen op de Indian Princess International Pageant in Mumbai. Daarnaast heeft ze ook een auto, een modellencontract in Istanbul en een reis naar Suriname en India gewonnen.

Chhaya zag Miss India Holland niet simpelweg als een schoonheidsverkiezing: "Miss India Holland is een organisatie die jonge ambitieuze vrouwen een nationaal en internationaal platform aanbiedt om zichzelf te kunnen profileren. Voor mij is het belangrijk dat ik een boodschap kan uitdragen die erop neerkomt dat het niet uitmaakt wat voor sociale achtergrond je hebt om succesvol te kunnen zijn. Dat is hetgeen wat ik jonge vrouwen heel graag wil meegeven; dat als je hard werkt je doelen kan bereiken."

Biere vond het ook belangrijk om mee te doen om zo betrokken te zijn bij haar eigen gemeenschap en bovendien om haar cultuur uit te kunnen dragen. "In Nederland heb je niet altijd de mogelijkheid om je eigen cultuur op de voorgrond te zetten en hierbij heb je dat wel," aldus Chhaya.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F78761134"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie