FunX

Ross & Iba's comeback met single 'Duna'

  1. Newschevron right
  2. Ross & Iba's comeback met single 'Duna'
Ross en Iba zijn weer terug van weggeweest. Het duo wist in de jaren 90 door te breken met het nummer 'Wassenaar'. Die hiphop sound hebben ze bij de nieuwe single verruild voor een dance vibe. Dit nieuwe nummer, Duna, hebben ze afgelopen maand in Club Air voor het eerst live ten gehore gebracht.

"We zouden sowieso een nieuwe track uitbrengen met Wolffman, de man die ook achter Wassenaar en Ding Ding Ding zat," vertelde Iba. Na het optreden hadden ze zin om een heel album op te nemen. "Je merkt het aan de reacties van het publiek, het was uitverkocht en iedereen deed mee," aldus Ross.

Mixtrack Duna

Het is nog niet zeker of het duo uiteindelijk een album gaat maken. Ross en Iba hebben wel beloofd dat ze een speciale mixtrack van Duna gaan uitbrengen. Deze komt over twee a drie weken uit. Hou de FunX-site dus in de gaten!

17 jaar uit de picture
Veel mensen vragen zich af wat er nou gebeurd is na die grote hit. Ross is zijn eigen kapperszaak begonnen in Leiden en Iba is bedrijfskunde gaan studeren. Heel iets anders dan de muziekwereld maar volgens de mannen noodzakelijk. Door het begin van de downloadcultuur kwam de muziekwereld volgens Ross op zijn gat te liggen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F83056111"></iframe>
{/source}

Optreden Club Air (beluister 'Duna' vanaf 2:14)


Wassenaar



Ster advertentie
Ster advertentie