FunX

Gio trots op Bonnie & Clyde van Cache Royale

  1. Newschevron right
  2. Gio trots op Bonnie & Clyde van Cache Royale
De Curaçao's groep Cache Royale heeft Gio's populaire FunX single Bonnie & Clyde gecoverd. Als klap op de vuurpijl staan ze met die track 'Dushi Wat Doe Je Met Mij' ook nog bovenaan in de Curaçaose charts. Gio overkwam hetzelfde met Bonnie & Clyde. Hij stond weken op #1 bij FunX en ook in Suriname. De Nederlandse zanger vertelt bij FunX dat hij het een eer vindt dat de populaire band zijn nummer gebruikt heeft.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/KCHOUAqRPP0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Gio stond vorige week zaterdag voor het eerst samen met Cache Royale op het podium. Volgens de zanger was het onvergetelijke ervaring: "Het was echt ziek! Ik zag een hele andere kant van het uitgaansleven." Het viel Gio op dat iedereen danste: "Het was echt leuk en toen de viool in kwam ging iedereen helemaal los!"



Gio en Cache Royale hebben al met elkaar afgesproken om samen de studio in te duiken. Ook gaat de zanger met ze mee op tour: "In oktober willen ze toeren en daarvoor willen ze mij gebruiken, echt heel dope!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F85140386%3Fsecret_token%3Ds-Tg3vA"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie