FunX

Man gaat vreemd om andere reden dan vrouw

  1. Newschevron right
  2. Man gaat vreemd om andere reden dan vrouw
Reggaezanger Christopher Martin kennen de meeste FunX-luisteraars van het nummer Cheaters Prayer. Donderdagavond trad hij op in de Amsterdamse Melkweg en zong daar de beroemde woorden: "Don’t let me cheat on my girlfriend, but lord if you can’t stop me from cheating, don’t let me get caught". Daar kwam ook de CritiX-stelling uit voort: 'Vreemdgaan is pas erg als je partner het weet'. 76% van de luisteraars was het daarmee oneens.

Waarom vreemdgaan?

Q-Bah sprak schrijfster Yvonne Kroonenberg, die het boek ‘Monogamie voor beginners’ had geschreven. Zij denkt dat hoe langer een relatie duurt, hoe groter de kans is dat een van de twee vreemdgaat. Maar mannen doen dat om andere redenen dan vrouwen. ‘Sommige mannen zijn gewoon nieuwsgierig. Er zijn ook mannen die het ‘per ongeluk’ doen. Maar vrouwen gaan vreemd omdat ze zich verwaarloosd voelen in hun relatie.’ Hoor hier wat Yvonne nog meer over vreemdgaan had te zeggen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F85448327&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Tips om niet betrapt te worden

Q-Bah sprak Youness over de stelling nadat hij net naar verlovingsringen had gekeken. Hij gaat namelijk binnenkort trouwen. ‘Ik ben vroeger altijd vreemdgegaan, ik vond het een fantastisch spelletje. Maar daar ben ik helemaal mee gestopt. Ik zou nooit meer vreemdgaan.’ Youness heeft zijn bezoekjes buiten de deur alleen aan het einde van een relatie, of niet opgebiecht. Hij is ook nooit betrapt. Hoe hij dat voor elkaar kreeg? Dat hoor je hier.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F85448451"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie