FunX

Samir Fighil scheet 20 kleuren in zijn broek

  1. Newschevron right
  2. Samir Fighil scheet 20 kleuren in zijn broek
"Ik scheet twintig kleuren in mijn broek en kreeg bijna een hartaanval," vertelde cabaretier Samir Fighil vanochtend in Start over zijn eerste ervaring als stand-up comedian. Net als veel van zijn landgenoten wordt ook hij weleens vergeleken met Najib Amhali, maar dat vindt Samir onzin: "Ik wil mezelf niet vergelijken met Najib. Hij is de Dragonfly Master, een voorbeeld voor mij".

Typetjes

Samir zegt dat hij anders is dan anderen door zijn eigen typetjes: "Iedereen onderscheidt zich door zijn eigen verhaal te vertellen, maar ik onderscheid me door veel typetjes te doen," aldus de cabaretier. Hoe dat klinkt, check je hieronder:

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F85457073"></iframe>
{/source}

Verschillende culturen

Op de vraag of Samir Fighil in zijn vaderland Marokko dezelfde grappen kan maken als in Nederland antwoordde hij: "In principe zou dat wel kunnen, maar dan zou je er wel andere elementen in moeten gooien." In Marokko hebben ze volgens de comedian een ander soort humor. "Het is niet dat ik de grap niet kan maken, maar dan zal ik mijn grap aan moeten passen aan hun humor."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F85457357"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie