FunX

Murda Turk releast track met Turkse rapper Ceza

  1. Newschevron right
  2. Murda Turk releast track met Turkse rapper Ceza
De langverwachte samenwerking tussen Murda Turk en de Turkse rapsensatie Ceza is eindelijk uit! 'Be On De Kijk Uit' is een productie van FS Green waar je vorig jaar op FunX.fm al over hebt kunnen lezen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F86334649&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Sezen Aksu

In een Turks interview met Hiphoplife zegt MurdaTurk dat hij altijd al een liefhebber is geweest van Turkse rap. Önder vertelt dat hij het liefst luistert naar Istanbul Attack en Ceza, maar ook droomt van een samenwerking met de beroemde Turkse popdiva Sezen Aksu.

Ceza

Als je hiphop zegt, dan zeg je in Turkije ook automatisch Ceza. Hij is al jaren één van de populairste rappers van Turkije en samen met undergroundkoning Sagopa verantwoordelijk voor de opkomst van hiphop in een land waar popmuziek al jaren de boventoon voert.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/yqHbkmE9nWM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

FOTO: Hiphoplife.com.tr
Ster advertentie
Ster advertentie