FunX

Sabrina Starke geeft zelfvertrouwen

  1. Newschevron right
  2. Sabrina Starke geeft zelfvertrouwen
Sabrina Starke gaat jonge meiden helpen door het geven van workshops, die deel uitmaken van een Self Esteem-programma. De zangeres vertelde vanochtend in Start dat ze rondom dit project ook een single gaat uitbrengen. De meiden die deelnemen aan de workshop krijgen een rol in de bijbehorende videoclip, die aan het einde van het programma opgenomen wordt.

Superenthousiast

Sabrina kan niet wachten om aan de slag te gaan met de meiden: "Ik ben echt superenthousiast met dit programma en het ambassadeurschap. Ik weet zeker dat meiden hier wat aan zullen hebben en dat deelname aan het programma hun zelfvertrouwen zal verhogen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F88247664"></iframe>
{/source}

Dochtertje

Onzekerheid is niets nieuws voor Sabrina. Zij had er net als de meeste meisjes ook last van. "Zelfvertrouwen moet groeien en gestimuleerd worden door de vrouwen om je heen. Je moeder is daarin ook een hele belangrijke schakel." De Rotterdamse zangeres ziet nu ook dat haar dochtertje van acht jaar zich wil schetsen aan een bepaald beeld: "Bij mijn dochter zie ik die patronen ook terugkomen. Een bepaald beeld waarnaar ze zichzelf wil schetsen."

Lean On Me

Sabrina Starke sprak in de ochtendshow ook kort over haar nieuwe single Lean On Me met het Metropole Orkest. Het album met het orkest komt drie mei uit. Voordat het zo ver is gaat ze op twee mei de Paradiso op z'n kop zetten!

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/ncxe5a0Llhs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie