FunX

"Mensen liegen snel voor onbekenden"

  1. Newschevron right
  2. "Mensen liegen snel voor onbekenden"
Programmamaker en presentator Johan Overdevest vertelde vanochtend in Start dat mensen heel gemakkelijk bereid zijn voor anderen te liegen “iedereen doet het, iedereen liegt mee”. Zijn programma ‘Over de kop’ is een psychologische quiz waarin drie bekende Nederlanders allerlei vragen en verborgen camera filmpjes voorgeschoteld krijgen.

Over de kop

Voor het nieuwe seizoen van ‘Over de kop’ vroeg hij mensen of ze wilden liegen tegen zijn vrouw. “Ik stond in het bos en ik ging aan mensen vragen of ze wilden mee liegen. We hebben daar een paar uur staan draaien en er waren maar twee mensen die niet mee wilde werken,” aldus Johan. Aankomende vrijdag zal het gaan over liefde en hoe je het beste iemand kan versieren.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F88287931"></iframe>
{/source}

Erasmus EuroMedia

Het programma ‘Niks te gek!’ is een format van Johan, waarin hij wensen van mensen met een verstandelijke handicap laat uitkomen. Dat programma is nu genomineerd voor de Erasmus EuroMedia-Award, een prijs voor Europese televisieprogramma’s van grote educatieve waarde. Hij laat verstandelijk gehandicapten daarin veel zelf doen en regelen om hun wens uit te laten komen. Het programma is vanaf 21 april weer op Nederland 2 te zien.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/0jFn7_PwKK4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie