FunX

Nieuw Xbox wordt 21 mei onthuld

  1. Newschevron right
  2. Nieuw Xbox wordt 21 mei onthuld
Microsoft houdt op 21 mei een persconferentie waarin het de nieuwe Xbox gaat onthullen. Op dit ogenblik is er nog niet veel bekend over de opvolger van de 360. Volgens een betrouwbare bron komt de nieuwe console in november uit en moet deze altijd online zijn om een game te spelen. Mocht dit waar zijn dan zitten daar wel wat privacy haken en ogen aan. Zeker als het apparaat Kinect ingebouwd heeft. Dan heb je dus een camera in je woonkamer staan die altijd in verbinding staat met Microsoft.
GTA V
Op Koninginnedag komt er in ieder geval één en misschien wel drie nieuwe trailers uit van GTA V; de game die dit jaar mogelijk alle verkoop records gaat verbreken. "Ik was gisteren in Londen en heb de game gezien maar ik mag er pas volgende week iets over zeggen helaas," aldus Gamekings Boris in Start.

E3 & Nintendo
De E3 staat weer voor de deur, maar Nintendo heeft laten weten dit jaar geen grote persconferentie te houden. Ze hebben niet het gevoel dat ze kunnen opboksen tegen het media geweld van Sony en Microsoft. Nintendo gaat wel nieuwe games tonen die dan ook speelbaar zijn. Ze hebben bovendien laten weten nog een digitale persconferentie te houden voor het E3.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F89569315"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie