FunX

Mr. Probz: "Echt alles stond in de fik"

  1. Newschevron right
  2. Mr. Probz: "Echt alles stond in de fik"
In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een brand uitgebroken in de studio van Mr. Probz, die deze week de diXte is met 'Waves'. Alles is verbrand en verwoest. "Ik heb een broek, mijn laptop die doet het nog redelijk en we kijken nu of mijn harde schijf het nog doet. Mijn telefoon werkt nog en dat was het," zei de rapper vanochtend in Start.

Probz vertelde Fernando hoe er brand uitbrak na een optreden met The Opposites. "Ik kwam thuis, heb nog even schoongemaakt, ging pitten en werd wakker door een knetterend geluid. Ik keek door mijn woonkamer en zag ineens vlammen naar binnen schieten in de kamer ernaast. Toen ik ging kijken stond alles al in de fik. Ik heb een raam opengedaan, kwam terug en toen stond écht alles in de fik en moest ik uit het raam klimmen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F91964951"></iframe>
{/source}

Mr. Probz is om het gebouw heen gerend. heeft een deur ingetrapt en samen met een vriend hebben ze de overige bewoners gealarmeerd. Toch blijft Probz na zo'n hectische nacht nog rustig: "Het is alleen maar materiële schade, dat is te vervangen. Het enige waarmee ik zit is een doosje met persoonlijke foto's. De rest, lekker boeiend."



Het is nu nog de vraag of het nieuwe album 'The Treatment' op 20 juli uitkomt, maar Mr. Probz is over één ding zeker: "Hoe dan ook komt die plaat uit. Het interesseert me niet meer. Nu weet ik helemaal zeker dat ik 'm uit moet brengen. Elke keer als ik op het punt sta om er een streep achter te zetten omdat het klaar is, dan gebeurde er weer iets. Een auto-ongeluk, schietpartij. Ik ben al zo ver, die plaat is al af en moet alleen nog gemixt worden."


Ster advertentie
Ster advertentie