FunX

Team Anouk gaat voor winst Songfestival

  1. Newschevron right
  2. Team Anouk gaat voor winst Songfestival
"Het was uitgillen en feesten van alle spanning, maar wel gezellig," zei BigBoy Caprice in de FunX ochtendshow over het behalen van de finale van het Eurovisie Songfestival. Hij is samen met Phatt en Shirma Rouse vocalist van Anouk op het liedjesfestijn in het Zweedse Malmö en vertelde dat ze gisteravond helemaal door het dolle heen gingen toen de finaleplaats zeker werd.

Winst of top vijf

De finale halen is volgens Caprice al een prestatie op zich, maar nu gaan ze genieten en kijken hoe ver ze kunnen komen. "De missie is al geslaagd met de finaleplaats, maar als je daar staat moet je winnen of voor de eerste vijf gaan!" Hij ziet Engeland en Denemarken als de grootste concurrenten.

{source}
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/XinhotCXE-4" frameborder="0" width="550" height="309"></iframe>
{/source}

Zenuwachtig

Caprice vertelt dat hij vooraf net als Anouk al rekende op een finaleplaats, maar tijdens de bekendmaking van de finalisten werden ze zenuwachtig: "Sinds dat we hier zijn en de repetities goed gegaan zijn, hebben we al vertrouwen dat we naar de finale gaan. Toch gingen we gisteravond twijfelen, omdat het heel lang duurde voordat wij genoemd werden."

{source}
<iframe src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F92287079" frameborder="no" scrolling="no" width="550" height="166"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie