FunX

Vivian Reijs ontkent relatie Nordin Amrabat

  1. Newschevron right
  2. Vivian Reijs ontkent relatie Nordin Amrabat
Presentatrice Vivian Reijs ontkent dat ze een relatie heeft met voetballer Nordin Amrabat. Berichten daarover verschenen eerder deze week in de Turkse media. De presentatrice stapte na een feestje in Istanboel namelijk in de auto van Amrabat, die in Turkije voetbalt.

Volgens Vivian is er helemaal niks van waar. "We waren met een hele gezellige groep op stap en we gingen daarna nog naar een andere tent. Toen moesten we allemaal verdeeld over auto's en ik stapte met nog drie andere mensen in de auto bij Nordin," zegt ze tegen Fernando in Start. Er is volgens haar dus niks van waar. "Ik ben gewoon nog steeds vrijgezel," voegt ze er aan toe.

Lock Me Up - Free A Girl
Fernando belde met de Vivian omdat ze meewerkt aan de ludieke actie Lock Me Up, Free a Girl van Stiching Stop Kindermisbruik. Daarmee willen ze aandacht vragen voor kinderprostitutie in landen als India, China en Thailand.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F94460605"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie