STER Advertentie
STER Advertentie

Zarayda Groenhart presenteert CritiX

Donderdag 30 mei 2013 - 09:10 uur

|

Door:

Burç

Zarayda, Groenhart, FunX, CritiXZarayda Groenhart gaat vanaf maandag 3 juni aan de slag als dj op FunX. Ze volgt Q-bah op als host van het discussieprogramma CritiX. Daarin praat ze met FunX luisteraars op een ongecensureerde wijze over het nieuws van de dag. De 30-jarige presentatrice laat geen taboe of onderwerp onbesproken en gaat keihard de discussie met je aan.

Verrijking

Wilbert Mutsaers, zendermanager FunX: “Ik ben blij dat we Zarayda Groenhart als nieuwe presentatrice kunnen verwelkomen voor CritiX, het doordeweekse discussieprogramma van FunX in de avond. Zarayda heeft al bewezen een uitstekende host te zijn zowel op TV als radio. Haar komst naar FunX is een inhoudelijke verrijking voor de zender.”

Zarayda

Op radio en tv heeft deze R&B en HipHop-fan bewezen veel in haar mars te hebben. Zarayda presenteerde van 2010 tot 2012 elke zaterdagnacht de live-talkshow LUST! op Radio 1. Ze werkte eerder bij de muziekzenders The Box en TMF en brak bij het grote publiek door bij BNN als tv-presentatrice van o.a. URBNN, State TV, 24/7 en Spuiten & Slikken. Ze vertelde vanochtend in Start dat ze er helemaal zin in heeft: "Ik ga het aanpakken zoals alle andere dingen met 100% erin knallen, met 100% nieuwsgierigheid, 100% mezelf zijn, 100% alles vragen wat ik op dat moment denk en 100% vragen aan de luisteraar of zij 100% willen gaan. Volledig erin eigenlijk!"CritiX

CritiX is hét kritische programma van FunX, elke maandag tot en met donderdag van 21.00 tot 23.00 uur. Luisteraars discussiëren on air, op de website of via Facebook en Twitter aan de hand van een CritiX-stelling over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bij CritiX telt jouw mening, dus doe vooral mee en laat je horen met #critix!


Populair op FunX.nl

  • 'Hier zit toch geen zand'-meisje doet verhaal na 14 jaar: "Ik leef niet onder een brug"

  • Alle vier agenten betrokken bij dodelijke arrestatie George Floyd aangeklaagd

  • Tiener (16) krijgt emotioneel verzoek van man (31): "Verzin een betere aanpak"

  • Tomy Holten overleed een uur na arrestatie: waarom hoorden we hier zo weinig over?

  • Dochter (6) van George Floyd weet niet dat hij is overleden door politiegeweld

  • Surinaamse coronawoordvoerder Danielle Veira gaat weer viral: "Help jezelf"