FunX

Boyband Orpheus zingt live bij FunX

  1. Newschevron right
  2. Boyband Orpheus zingt live bij FunX
Tevin Raynor, Michael Blessed, Andy Brian en Steve City hebben pas zeven maanden geleden hun chemie samen ontdekt. Ze in het succes van boybands want samen vormen ze de groep Orpheus. De talentjacht waaraan ze besloten mee te doen is X-Factor. Zo stonden ze dan ook afgelopen vrijdag in de liveshows. Over hun chemie samen en het leven in de spotlight spraken we ze vanochtend in Start.

Eendagsvliegjes?
Meedoen aan een talentenjacht lijkt tegenwoordig niet zoveel meer op te brengen. De voorgangers van Orpheus: Lisa, Jaap, Sharon en Rochelle blijken eendagsvliegjes te worden zonder echte grote hits. De boys van Orpheus zijn er echter van overtuigd dat ze het wel gaan maken. De artiesten vertellen dat ze dit jaar bij X-Factor iets nieuws doen, namelijk artist building. "Het gaat om wie jij bent als artiest en er zijn geen thema’s dit jaar. Het sprak ons ook het meeste aan omdat we ons eigen ding kunnen doen," aldus Steve.

Live!
Gordon liet Orpheus al eerder voor X-Factor Emili Sande coveren. Bij ons in de studio deden ze het nog een keer over. Hoor het hieronder terug!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95210032"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie