FunX

CritiX: "Sexy kleden? Niet op school!"

  1. Newschevron right
  2. CritiX: "Sexy kleden? Niet op school!"
Als het heel warm is, dan wil je al snel die lange spijkerbroek omruilen voor een kort rokje of misschien zelfs hotpants. Maar kan je hier ook mee naar school? Dit besprak FunX-dj Zarayda met de luisteraars aan de hand van de stelling: “Docenten moeten je naar huis sturen als je je te sexy kleedt”. Ruim 51% van de luisteraars was het eens met de stelling.

De show was gevuld met uitgesproken meningen, zo ook die van Gökhan. Hij zei: “Ik vind dat het wel zou mogen als je iets hebt wat je kan laten zien. Als je heel erg dik bent, dan hoef ik dat niet te zien”. Ook Talitha had haar woordje klaar toen zij naar de studio belde: “Sommige meiden die missen de opvoeding thuis en die moeten het maar op school krijgen. Die bewustwording. Sommige meiden die snappen het niet, als het nooit tegen hen gezegd wordt.” Talitha was het duidelijk eens met de stelling. Hieronder kan je de twee terug horen én hoor je meer luisteraars!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F97383998"></iframe>
{/source}

Facebook stelling

Niann = eens
Eens! je gaat naar school om te leren en niet om aandacht te vragen of andere mensen van hun werk af te houden omdat jij ze afleid met je kleren.

Nineg = oneens
Nineg is het oneens met de stelling. Hij zegt op Facebook: “Kleding is een uiting van je indentiteit. Op school leer je wat je sterkt in je indentiteit dus het heen zou het ander niet uit moeten sluiten.”

Carlos = eens
Ja tegenwoordig gaat t beetje ver. Lijkt soms alsof je een discotheek binnenloopt ipv een school.

Jessica = oneens
Jessica is het oneens met de stelling. Zij zegt: “Nee, dan kunnen ze mij elke dag wegsturen.. haha”

Gamze = eens
“Heel veel meiden lopen erbij alsof ze de catwalk opgaan! Hakken van hier tot Tokio korte rokjes/broekjes BELACHELIJK!”

Bram = oneens
Wat een onzin, je moet je kleding zoals jij zelf wil. Als mensen zogenaamd afgeleid zijn, ligt hun focus dus duidelijk niet op het studeren ;)

Hella = eens
“Mee eens.. Zou schooluniform niet eens erg vinden. Helpt ook tegen het pesten.”

Silke = oneens
Je hoeft je figuur niet te verstoppen, maar je hoeft er ook niet mee te koop te lopen... pas je kleding aan aan de omgeving waar je bent.
Ster advertentie
Ster advertentie