FunX

Stylist JFK wil Willem-Alexander swag geven

  1. Newschevron right
  2. Stylist JFK wil Willem-Alexander swag geven
Stylist Steven Dahlberg vertelde vanmorgen in Start dat hij Willem-Alexander eens even goed onder handen wil nemen. Steven is al zeventien jaar stylist maar sinds bijna drie jaar ook fashion director bij mannenmagazine JFK. Sinds een maand zit Dahlberg ook bij vrouwenblad Jackie.

Allemaal één pot nat is het volgens Steven niet. "Jackie is toch wat moeilijker, de finesse is gewoon wat fijner. Een mannenblad maken is wat makkelijker, je hebt ook veel meer concurrentie bij een vrouwenblad."

Van timmerman naar stylist
In eerste instantie zou Steven timmerman worden, totdat zijn eerste vriendinnetje hem kennis liet maken met de wereld van fashion. "Ik heb gewoon een carrière switch gemaakt. Het is gewoon keihard werken en niet dat ik vies ben van keihard werken, maar de omstandigheden waren erbarmelijk slecht. Toen dacht ik: dit is niet echt mijn cup of tea," aldus Steven. Wat je misschien ook niet helemaal bij een stylist verwacht is de sport kickboksen. Dat doet hij niet alleen als hobby, maar hij geeft ook les. Zo heeft hij met niemand minder dan Melvin Manhoef getraind.

Fashion tips
Weet jij niet wat je met je puntschoenen aanmoet, maken gestreepte shirtjes nou echt dik en zijn bloemetjesprints hot of not? Beluister hier het advies van Steven hieronder terug!


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F97391426"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie