FunX

Hanna Verboom: "Niemand begreep mij"

  1. Newschevron right
  2. Hanna Verboom: "Niemand begreep mij"
Actrice Hanna Verboom schoof vanmorgen aan in Start. Hier sprak ze onder meer over haar verblijf in Afrika. Zo vertelde Hanna dat ze bij de terugkomst uit Afrika een muurbloempje was:"Toen ik terugkwam uit Afrika, begreep niemand mij. Ik sprak half Engels en half Nederlands en had hele rare verhalen over boomhutten. Dus ik verdween een beetje in de muur."

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F97828461"></iframe>
{/source}

Alleenstaande moeder
Hanna is naar eigen zeggen nog steeds vrijgezel. Mannen maken gelukkig nog wel een kans bij de presentatrice:"ik sta heel erg open voor de liefde. Ik wil ook heel veel kinderen." Ze is al goed onderweg want stiekem heeft Hanna al twee dochtertjes. "Ik heb twee adoptie zusjes eigenlijk, wiens moeder is overleden en financieel heb ik hun geadopteerd," aldus Hanna.

Goede doelen
Dat Hanna Verboom een goed hart heeft, blijkt ook maar weer uit haar deelname aan een liefdadigheidsinstelling. Ze is namelijk net een week terug uit Jordaniƫ waar ze vluchtelingen heeft geholpen. Dit is niet het enige project waar ze zich mee bezighoudt. Verboom is namelijk ook de oprichtster van Get It Done; een organisatie die geld inzamelt om kleinschalige hulpprojecten in het buitenland te financieren. "We zijn echt kleinschalig en 100% van het geld gaat naar het project," reageert Hanna op de twijfels rondom de oprechtheid van sommige goede doelen.

Ster advertentie
Ster advertentie