FunX

Gamekings: Ouya, Deadpool & 400 Days

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: Ouya, Deadpool & 400 Days
De console markt is al aardig verzadigd. Toch is er een bedrijfje die een gok durft te wagen in dit wereldje met zware concurrentie van bedrijven als Nintendo, Sony en Microsoft. Afgelopen week hebben ze namelijk de Ouya gelanceerd. Dit is een kleine spelcomputer die op Android draait. Je kan hierop dus games spelen die je ook op je Android smartphone kan installeren.

Zo kan je bijvoorbeeld bovendien emulatoren downloaden waarmee je oude SNES, Sega, Nintendo 64 spellen mee kan spelen. "Het is een aanrader voor liefhebbers van retro gaming, maar ik denk niet dat Nintendo daar blij mee is", aldus Gameking Boris. Het is namelijk wel legaal om zo'n emulator te installeren. Maar die spellen zelf moet je van illegale websites downloaden.

Deadpool
Deadpool is een game die gebaseerd is op de gelijknamige Marvel stripheld. Volgens Boris ziet het spel er niet spectaculair uit en is het vrij simpel in elkaar geknutseld. Hij vindt het dan ook geen aanrader tenzij je een echte Deadpool fan bent.

The Walking Dead: 400 Days
The Walking Dead is een game die gebaseerd is op het gelijknamige stripverhaal. Er is bovendien een populaire tv-serie van die ook inspiratie uit deze verhalen heeft gehaald. Van de game verschijnt om de zoveel tijd een nieuw deel dat je kan downloaden/kopen voor de pc, Mac, PS3, Xbox, Wii u, PSVita en Steam. 400 Days is het nieuwste deel uit de reeks. Boris raadt zombie liefhebbers dit spel zeker aan.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F99768387"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie