FunX

Candy Dulfer: "Negatieve kritiek beïnvloedt fans"

  1. Newschevron right
  2. Candy Dulfer: "Negatieve kritiek beïnvloedt fans"
Candy Dulfer's eerste seizoen als X Factor jurylid zit er weer op. Afgelopen week werd Haris tot winnaar van het vijfde seizoen van de talentenshow gekroond.

Candy was af en toe erg kritisch en dat had ook z'n invloed op het stemgedrag van het publiek: "Het geldt juist meestal als je negatieve kritiek gaf in de show, dan gingen de fans enorm stemmen. Dus het is eigenlijk positief voor ze. Het werkte heel gek en dat zag je ook meestal als mensen in de gevarenzone zaten," aldus Dulfer in Start.

"Ik ben zo iemand die altijd leugentje om eigen bestwil verzint, behalve als het om muziek gaat dan kan ik gewoon niet liegen. Dat is voor mij zoiets belangrijks, dan floep ik er altijd dingen uit die niet zo aardig zijn," verklaarde de muzikante. Volgens Candy viel het uiteindelijk allemaal wel mee. Daar moest de saxofoniste wel bij zeggen dat ze in de studio niet altijd alles even goed kunnen horen omdat de muziek hard aanstaat. De mensen die thuis achter hun tv zitten horen de vocalen namelijk beter.

Candy vond het leuk om mee te doen aan X Factor. Ze heeft echter nog geen idee of ze er volgend seizoen weer bij is. Ze moet hier nog eerst voor gevraagd worden.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F100146267"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie