FunX

CritiX: "Familielid aangeven? Nooit!"

  1. Newschevron right
  2. CritiX: "Familielid aangeven? Nooit!"
Je kijkt tv en komt langs het programma Opsporing Verzocht. En wat zie je? Je eigen familielid of goede vriend(in) als dader bij een misdrijf. De politie zoekt de identiteit van de dader en jij kan ze helpen. Doe jij het aangezien het een bekende van je is? Na de CritiX-uitzending van gisteren blijkt dat 56% van de FunX luisteraars liever een oogje dichtknijpt.

FunX-luisteraar Ghalied was kort maar krachtig over de stelling: "Nooit! Mocht het een daad zijn die ik verafschuw, dan zonder ik mij van diegene af. Maar aangeven? Nee!" Monique maakt een uitzondering voor seksueel misbruik: "Voor de rest zou ik mijn familie niet aangeven." Bij FunX luisteraar Shirley hangt het van de beloning af: "Zolang het tipgeld onder de €100.000 euro is, is iedereen veilig bij mij. Hahahaha!" Beluister hieronder de leukste reacties terug!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F102385783&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Als je familielid of een bekende een misdaad heeft gepleegd en wordt gezocht door de politie, geef je hem/haar dan aan? FunX-reporter Sanae vroeg het de Rotterdammers en kreeg totaal verschillende reacties.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="//www.youtube.com/embed/7x5QEdxwc6s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie