FunX

Tim 'Bully' Beumers jurylid in The Next MC II

  1. Newschevron right
  2. Tim 'Bully' Beumers jurylid in The Next MC II
De driekoppige jury van The Next MC bestond tot vorig jaar uit Faberyayo, Negativ en Rotjoch, maar daar komt dit jaar onze eigen Tim Beumers bij! De FunX-columnist wordt door Rotjoch liefkozend "de nieuwe bully" van het programma genoemd.

Oldschool

Tim komt volgens Rotjoch uit een hele andere hoek, is zo Rotterdams als maar kan en is volgens het hoofdjurylid erg oldschool: "Hij is ervaren, uitgesproken en weet wat het is om een mc te zijn. Hij let weer op andere dingen dan bijvoorbeeld Yayo of Negativ."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F102378879"></iframe>
{/source}

Hydroboyz

De presentatie is dit jaar niet meer in handen van Rotjoch. Geraldine Kemper en Kraantje Pappie gaan de show aan elkaar praten. Rotjoch kan zich daardoor op het belangrijkste focussen. Daarnaast worden er meer mensen uit de hiphopscene betrokken bij de show. Zo zullen bijvoorbeeld Hydroboyz workshops en live cursussen gaan geven. Ook is er dit jaar een leuk geldbedrag beschikbaar voor de winnaar.

{source}
<blockquote class="twitter-tweet"><p>Ha! <a href="https://twitter.com/negativBAWZ">@negativBAWZ</a> was vorig jaar al fucking lastig als jury bij The Next Mc en dit jaar is <a href="https://twitter.com/TimBeumers">@TimBeumers</a> ook jury. Shit wordt CRAY! Haha!</p>&mdash; Skinto (@Skintooo) <a href="https://twitter.com/Skintooo/statuses/359931941480439809">July 24, 2013</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
{/source}

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor het tweede seizoen van The Next MC? Surf dan naar de website http://101barz.bnn.nl/thenextmc/, waar ook informatie staat over de uitzendtijden.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="//www.youtube.com/embed/9adtZ3zml5k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie