FunX

Nintendo knalt met nieuwe releases

  1. Newschevron right
  2. Nintendo knalt met nieuwe releases
Nintendo stond de afgelopen dagen in het nieuws door een aantal nieuwe aankondigingen. Zo heeft de gaming gigant hun nieuwste portable spelcomputer de 2DS aangekondigd. Het apparaat is in tegenstelling tot de 3DS niet inklapbaar. Bij de 3DS is het daarnaast ook mogelijk om zonder 3d-brilletje een spel in het 3D te spelen. Dit is niet meer mogelijk bij de 2DS.

Het voordeel van de 2DS is dat het goedkoper is en je toch alle DS en 3DS spellen op kan spelen. Nintendo vertelde dat met de 2DS nu ook kinderen onder de 7 jaar een handheld hebben om 3DS spelletjes te spelen. Vanwege de ontwikkeling van hun ogen, raden ze ouders af om kinderen onder de 7 met een 3DS te laten spelen.

Wii U games
Nintendo had ook ander goed nieuws. Zo wordt de premium versie van de Wii U 50 euro goedkoper. Er wordt ook een bundel beschikbaar gemaakt waarbij je Zelda The Wind Waker krijgt. Ze hebben bovendien release datums bekend gemaakt van games die ze de komende maanden op de console gaan uitbrengen. Gameking Boris heeft twee van de games al gespeeld; Wonderful 101 en Rayman Legends. "Als je een zwak hebt voor Japans design is Wonderful 101 een must have," aldus Boris in Start. Check hieronder wat de (game)journalist nog meer te vertellen had!


Ster advertentie
Ster advertentie