FunX

Djamila: "Twee uur later, twee cups groter"

  1. Newschevron right
  2. Djamila: "Twee uur later, twee cups groter"
"Als je iets mooier kan maken, dan moet je dat vooral doen!" Fotomodel, actrice, Miss Beauty of the World 2012 en tegenwoordig DJ Djamila Celina heeft een voorliefde voor plastische chirurgie en vertelde vanochtend in Start dat ze haar lippen en borsten heeft laten opvullen.

Twee cupmaten groter
In Djamila's borsten zit een speciaal soort siliconengel die illegaal is in Nederland: “Ideaal, dan sta je binnen twee uur met twee cupmaten groter weer buiten.” Hoewel ze er blij mee is, was dit een impulsieve actie. Toch sluit ze niet uit dat ze later meer aan zichzelf laat verbouwen. “Als ik later verrimpel, word ik de nieuwe Marijke Helwegen. Ik houd van die vrouw.”

Alicia Keys
Ook Alicia Keys kan volgens Djamila wel een extra cupmaatje gebruiken. "Alicia Keys zou ik aan raden om "iets" te kopen," zegt ze doelend op haar borsten. "Heb je haar videoclips wel eens gezien? Ze is gewoon plat geslagen." Of ze moet gewoon iets anders aantrekken volgens Djamila. "Ze heeft altijd strakke dingen aan en dan denk ik: je kijkt gewoon naar bot"

Ster advertentie
Ster advertentie