FunX

Gamekings: GTA V, Fifa 14 en Nintendo

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: GTA V, Fifa 14 en Nintendo
De release van het vijfde deel van Grand Theft Auto zorgde maandagnacht voor een grote drukte bij verschillende gamestores. Over de hele wereld stormden mensen naar de winkels om een exemplaar in hun bezit te krijgen. Gameking JJ vertelde vanochtend in Start dat dit de allergrootste entertainment release ooit is. Zelf de film Avatar is van z'n troon gestoten door GTA V. Hij vindt het zelf een fantastische game en een enorm avontuur.

Gisteren is Nintendo's voormalige president Hiroshi Yamauchi op 85-jarige leeftijd overleden. Hij stond van 1949 tot 2002 aan het hoofd bij de spelletjesfabrikant. Hiroshi is ontzettend belangrijk geweest voor Nintendo. Hij zorgde dat het bedrijf transformeerde van de productie van spelkaarten naar spelcomputers. Dit resulteerde in de lancering van Gameboy en NES in de jaren 80. Ook heeft hij belangrijke spelontwikkelaars bij het bedrijf gehaald waaronder Mario Bros bedenker Shigeru Miyamoto.

JJ besprak verder ook nog de game Fifa 14 in Start. Beluister hieronder wat de game journalist hier over te vertellen had!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F111383581%3Fsecret_token%3Ds-eoabX"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie