FunX

Joggo wil niet leunen op broer Clarence Seedorf

  1. Newschevron right
  2. Joggo wil niet leunen op broer Clarence Seedorf
Joggo werkt momenteel keihard aan zijn tweede album Conscious Love met onder andere Michael Fletcher, de musical director van Shaggy. Hij vertelde vanochtend in Start dat ze via Skype praten over zijn nieuwe cd die momenteel in de Jamaicaanse Tuff Gong Studiosvan Bob Marley geremixt en gemasterd wordt. Het opvallende is dat Joggo nog nooit op Jamaica is geweest, maar daar komt volgens de zanger snel verandering in.



Clarence Seedorf

Broer Clarence Seedorf bemoeit zich volgens Joggo ook weleens met zijn muziek: "Hij heeft een aantal keren dingen voor mij gesponsord," vertelt de zanger in Start: "Toch kan ik mij niet alleen focussen op mijn broer of andersom, want zo zijn we niet ingesteld. Zo zou ik niets leren. Soms gaat het daardoor langzamer, but the easiest way is not always the best way."



Voetballer Joggo
Voordat je Joggo bij FunX leerde kennen als reggaezanger, heeft hij jaren professioneel gevoetbald. Hij moest stoppen om fysieke redenen, maar achteraf zegt de zanger die eigenlijk Jurgen heet, dat hij eerder voor muziek had moeten kiezen: "Dan zou ik op jonge leeftijd naar het conservatorium gaan om te leren en instrumenten te bespelen." Ondanks een andere carrièrepad staat Joggo nu waar hij altijd van gedroomd heeft. Hij zingt reggae, brengt videoclips zoals Keep It Burning uit en werkt keihard aan zijn muziek om uiteindelijk de top te bereiken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie