FunX

Sepehr ontwerpt voor Tyra Banks

  1. Newschevron right
  2. Sepehr ontwerpt voor Tyra Banks
Modeontwerper Sepehr Maghsoudi, onder andere bekend van het tv-programma Project Catwalk, is door Tyra Banks gevraagd om een mooi ontwerp te maken voor haar. "Het is echt bizar. Uit New York krijg ik allemaal aanvragen voor interviews en ik sta in bladen in New York, ik sta op de covers in New York, het is echt gewoon cool," zei hij vanmorgen in Start.

Sepehr is ook door één van de grootste speluitgevers ter wereld, Ubisoft, gevraagd om een kledinglijn te bedenken aan de hand van de nieuwste versie van het super populaire spel 'Just Dance'.

De modeontwerper vindt het zeer bijzonder omdat er buiten ontwerpers uit New York nog nooit iemand de opdracht heeft gekregen om voor de nummer één dance game uit de wereld een collectie te ontwerpen. "Ik ben gewoon gevraagd en ik ben echt heel vereerd," aldus Sepehr.

De collectie en exclusieve catwalk show zijn op 17 oktober te zien.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/115584614"></iframe>
{/source}

Trailer Just Dance 2014
{source}
<iframe width="550" height="330" src="//www.youtube.com/embed/N9wLXKvREzk?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie