FunX

"Mijn seksprestaties op Facebook? Dat kan niet!"

  1. Newschevron right
  2. "Mijn seksprestaties op Facebook? Dat kan niet!"
Een app waarin waarin je seksuele prestaties beoordeeld kunnen worden is NIET welkom in Nederland volgens de FunX luisteraars. 75% stemde gisteren EENS op de stelling die Zarayda je voorlegde in CritiX: "Een app waarmee vrouwen de seksuele prestaties van mannen beoordelen gaat te ver!"

Wraak of leugen?

De een ziet het als de ultieme wraakactie voor vrouwen: "Voor sommige boys is het wel beter. Nu zeggen ze op straat wie ze allemaal gepakt hebben. Door die app kunnen meiden zeggen dat ze wel gepakt zijn door hem, maar dat hij er niets van bakte in bed." De ander vertrouwt het niet: "Dat kan echt niet. Dat is raar. Als je met vriendinnen over een jongen praat is het anders. Je gaat niet op een app kijken om te zien wat die jongen allemaal doet. Misschien liegen ze wel."



Emancipatie

Sunny Bergman vindt de Lulu app emanciperend, omdat vrouwen normaal juist beoordeeld worden. "Je zou liever willen dat mensen het met elkaar bespreken, want het is raar om dat terug te vinden op internet. Seks en liefde wordt op deze manier een consumptieartikel."



Ster advertentie
Ster advertentie