FunX

"Dating app is makkelijk voor seksdates"

  1. Newschevron right
  2. "Dating app is makkelijk voor seksdates"
CritiX stond donderdagavond in het teken van dating-apps! Kan je de geschikte man of vrouw vinden met behulp van je telefoon of geloof jij daar niet in? Zarayda ging op onderzoek uit met de stelling: "Een relatie zoeken via een dating-app is kansloos!" Een duidelijke uitkomst was er niet, want de poll bleef op 50/50 hangen.

Seksdoel of kansloos?

"Je kijkt gewoon of er wat lekkers in de buurt zit en dan spreek je af met maar één doel: elkaar afmaken in bed," zei een luisteraar in CritiX. Een ander was het daar niet mee eens: "Ik vind het niet kansloos, maar desperate! Tinder is als Instagram maar echt gefocust op liefde. Ben je zo lelijk dat je niemand ontmoet en op zoek gaat met foto's en kijken of die in de buurt woont?"



Nieuwsgierige Akkabi

Acteur Achmed Akkabi vertelde in CritiX dat hij als nieuwsgierige man verslaafd raakte aan Tinder. "Ik swipete bij het wakker worden, in de supermarkt en zelfs tijdens filmopnames. In het begin is het leuk, maar na een tijdje heb je het wel gezien." Het heeft hem leuke gesprekken opgeleverd, maar zoenen of seks heeft hij vermeden, al waren er wel genoeg kansen: "Ik ben niet makkelijk G!"



Gevaren van internetdating

Zo'n dating app brengt natuurlijk ook gevaren met zich mee en daarover spreekt Zarayda met online consultant Herman Couwenbergh.

Ster advertentie
Ster advertentie