FunX

Gikkels verdedigt Seedorf in CritiX

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Gikkels verdedigt Seedorf in CritiX

Seedorf maakte vorige week bekend dat hij als trainer van AC Milan aan de slag gaat. Hoewel sommige mensen dit geweldig vonden voor de voetballer, waren er ook personen die hierbij de nodige vraagtekens plaatsten. Clarence heeft immers nog nooit eerder een club gecoacht en begint daarnaast bovenaan de ladder in plaats van onderaan. Vandaar dat gisteren in CritiX over de volgende stelling werd gediscussieerd: 'Dat Seedorf een goede voetballer is, maakt hem nog geen goede trainer.' 59 procent van de luisteraars was het oneens met de stelling.

Held Seedorf
Gikkels vertelde in CritiX dat Clarence Seedorf de held is van veel Surinamers en Afrikanen. Iemand die Clarence niet goed vond, mag van de Amsterdamse rapper zo op een VOC schip. Gikkels gelooft in Seedorf, ook als trainer. En wat hem betreft mogen er meer trainers met een donkere huidskleur opstaan.

Hugo 'hater' Borst?
Hugo Borst was ooit een klassieke Seedorf-hater, maar hij vond het wel een geweldige voetballer. Het klinkt tegenstrijdig, maar Hugo legt in CritiX precies uit hoe dat zit.




{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/130775750&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Andy van der Meijde
Ook oud-voetballer Andy van der Meijde reageerde gisteravond in CritiX. Check hieronder wat hij over Clarence te zeggen had.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/130800683&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie