FunX

UPDATE: Hoe ging de date van Michael Bryan

  1. Newschevron right
  2. UPDATE: Hoe ging de date van Michael Bryan
Vijf spontane en beeldschone dames brachten vanochtend de valentijnssfeer in FunX Start door hun liefde voor Michael Bryan. Helaas kon de R&B-zanger maar één dame uitkiezen met wie hij romantisch mocht dineren, gevolgd door een bezoek aan het zwoele Valentijnsconcert van Blackstreet, Re-Play en Alexander O'Neal.

UPDATE: Maandag sprak Fernando met Vanity en Michael Bryan en vroeg hoe de Valentijnsdate is gegaan. Hebben ze gezoend? Waar hebben ze geslapen? Komt er nog een date? Luister maar:



Michael Bryan in Start op zoek naar zijn Valentijnsdate

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



Speeddate

De ochtend ging van start met een voorstelronde waarin Alexis, Lucinda, Sabrina, Vanity en Yousra vertelden waarom ze zich hadden aangemeld voor de speeddate met Michael Bryan. Daarna probeerden de dames op een sensuele manier het hart van Michael te veroveren door te dansen en sjansen en daarbij ging er heet aan toe!



Sabrina
Na een aantal pittige vragenrondes kwam de eerste eliminatieronde, waarbij Sabrina het eerste slachtoffer werd. Michael vertelde dat hij haar net iets minder spontaan vond dan de overige vier dames.



Alexis & Yousra
De tweede en derde die niet doorgingen zijn Alexis en Yousra. "Yousra vind ik echt iemand waarmee ik goed zou kunnen praten, maar waar ik altijd mee struggle is mijn gevoel en die zegt Lucinda en Vanity." Alexis viel niet af omdat ze bij Justitie werkt: "Ik vind het heel moeilijk om iemand weg te stemmen die speciaal voor mij hier is gekomen, maar ik moet het wel doen."



Vanity & Lucinda
Na lang nadenken ging de roos van Michael Bryan naar Vanity: "Vanity heeft iets in haar ogen en ik wil weten wat daar achter zit. Ik weet niet wat het is en ik laat me graag verrassen," zei de zanger in de ochtendshow. Daardoor werd Lucinda de laatste die afviel. "Lucinda heeft een soort energie die echt heel leuk vindt. Jij had ook een brief en gedicht geschreven en dat hoorde ik toevallig op de radio."



Beluister hier de Valentijnsdatingshow die vrijdagochtend plaatsvond in Start:

Ster advertentie
Ster advertentie