FunX

Doc John haalt uit naar 'swagrapper' Ronnie Flex

  1. Newschevron right
  2. Doc John haalt uit naar 'swagrapper' Ronnie Flex
De Schiedamse rapper Doc John keerde na een lange radiostilte terug met de track 'Swag Is Played Out'. Morad en Shay vielen bijna van hun stoel af toen ze het nummer hoorden, dus besloten ze de 'grote sensatie' te bellen die daarin uithaalt naar 'swagrapper' Ronnie Flex.

Morad en Shay wilden het vuurtje niet extra opstoken, maar Doc John liet ook los dat Ronnie FleX meer op festivals past waar tienergrietjes op af komen: "Ik met mijn inhoudelijke nummers ben meer voor een hiphopfestival. Daar zou ik veel beter bij passen," voegde Doc daaraan toe in Fresh.



Doc John stond een aantal jaren geleden volop in de schijnwerpers dankzij Geenstijl, maar de Schiedammers vertelde in Fresh dat hij inmiddels grote stappen heeft gemaakt. Het protestnummer Swag Is Played Out is afkomstig van Doc John's aankomende 'Strijden en Overleven EP'. Hij maakte dat om de huidige generatie rappers volgens hem alleen maar rappen over hoeveel swag en groupies ze hebben. "Dat wordt nu fucking saai en ging mij irriteren. Met mijn raps wil ik duidelijk maken dat inhoud meer aandacht verdient dan swagrap."

Ster advertentie
Ster advertentie