FunX

Gamekings: Titanfall & inFAMOUS Second Son

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: Titanfall & inFAMOUS Second Son
Deze maand zijn zowel voor Microsoft platforms (Xbox 360, One & PC) als de Playstation 4 exclusieve titels verkrijgbaar. Gaat je voorkeur uit naar first person shooters, dan kan je erop los schieten met Titanfall op de Xbox 360, Xbox One of op je PC. Mensen die van third person adventure games houden, kunnen zich volgende week uitleven met inFAMOUS Second Son voor de PS4.
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/139519616%3Fsecret_token%3Ds-3Fi5W&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Titanfall
Titanfall is een nieuwe IP dat deze week is uitgebracht door EA. Deze multiplayer game is gemaakt door Respawn, een team dat bestaat uit ontwikkelaars die vroeger bij Activision aan Call of Duty hebben gewerkt. Het is een multiplayer game waarbij je als soldaat je vijand ook aan kan vallen in mechs. "Het is een gigantisch succes in Amerika en hier in Nederland lijkt ook iedereen er voor warm te lopen. Een nieuw succes voor de makers van Call of Duty, alleen dan nu voor EA en niet voor Activision", vertelde Gameking Boris in Start.



inFAMOUS Second Son
Op de PS3 kon je al twee delen van inFAMOUS spelen. Het derde deel inFAMOUS Second Son is alleen op de Playstation 4 verkrijgbaar. Deze wordt op 21 maart uitgebracht. "Het is een oldschool action adventure waarbij je superkrachten hebt en bad guys moet verslaan. Ik vind het best wel tof en het ziet er ook nog eens supervet uit", aldus de game specialist.

Ster advertentie
Ster advertentie