FunX

Movietime: Stalone vs. Robert De Niro

  1. Newschevron right
  2. Movietime: Stalone vs. Robert De Niro
Robbert Blokland is deze week de bioscoop ingedoken om zijn ongezouten mening met jou te delen over de films August Osage County, 3 Days To Kill en Grudge Match. Bekijk de trailers en beluister hieronder wat de (film)journalist over de onderstaande films te vertellen had.

August Osage County
"Het is een acteursfilm geworden met een ontzettend goede acteerstijl van vooral Meryl Streep en Julia Roberts, maar meer dan dat wordt ook echt niet. Het is gewoon een familiedrama met hele goede acteurs en dan voelt het toch erg lang aan," vertelde Robbert in Start.



3 Days To Kill
"Het is geen saaie film, integendeel, maar het tempo wordt er wel flink uitgehaald door al die familiescènes. Dat is iets wat bij Taken 2 ook fout ging en ik hoop met Taken 3 dat het weer goed gaat."



Grudge Match
"Het is best een aardige film geworden. Ze hadden gewoon iets meer tijd en energie in moeten steken en dat had het een hele leuke film kunnen worden. Nu is het een klein beetje een leuke film en dat is toch jammer voor twee van die grote sterren."



{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/140541046&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie