FunX

Reporter aangehouden bij nucleaire top

  1. Newschevron right
  2. Reporter aangehouden bij nucleaire top
FunX reporter Loubna is vanochtend aangehouden door de Koninklijke Marechaussee. Ze was in Den Haag omdat daar de nucleaire top plaatsvindt waaraan wereldleiders zoals Barack Obama deelnemen. Loubna liep op het Haagse centraal station een groep demonstranten tegen het lijf, die op dat moment een vredesdemonstratie hielden.

De Koninklijke Marechaussee kwam er op een gegeven moment bij en begon mensen die het centrum binnenliepen te arresteren. Loubna werd voor één van de demonstranten aangezien. Omdat ze geen perspas kon aantonen, werd ze aangehouden. "Je wordt gewoon aangehouden nu en wacht op het busje die komt je zo ophalen", vertelde de agent aan haar. Ongeveer 60 demonstranten zijn hierbij gearresteerd en afgevoerd. Hoe is dit avontuur afgelopen? Heeft ze hulp gekregen of zit ze nu achter de tralies? Beluister het onderstaande geluidsfragment om hierachter te komen!

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/141158292&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie