FunX

Cham verkoos carrière boven wiet

  1. Newschevron right
  2. Cham verkoos carrière boven wiet
Cham, ook wel bekend als Baby Cham, stond afgelopen week op het podium in Amsterdam. De dancehall artiest kwam ook even langs in de FunX-studio tijdens Weekend Wax. Hij gaf zijn mening over Vybz Kartel, bij wie hij vroeger op school zat. De Jamaicaan verklaarde ook waarom hij geen wiet rookt en de samenwerking met Damian Marley en ook zijn vrouw O.

Ondanks dat Cham in de meest bekende 'wietstad' was, is hij niet naar de coffeeshop gegaan. Dit verbaasde FunX-presentatoren Q-Bah en Riza die nog nooit een dancehall artiest in de studio hebben gehad die niet even van de mogelijkheid gebruik maakte om naar de shoppa te gaan.

"Vroeger deed ik dat wel. Maar toen kreeg ik op m'n 16e een probleem met m'n synus. De dokter vertelde dat als ik door zou gaan het mijn muzikale carrière kon beïnvloeden," vertelde Cham. De artiest koos eieren voor zijn geld en besloot te stoppen met het roken van wiet. "My money is dear to me," zei hij lachend.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/143499586&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie