FunX

Duet Mitchell (The Voice) met Ziggy Marley?

  1. Newschevron right
  2. Duet Mitchell (The Voice) met Ziggy Marley?
Ziggy Marley, Tanya Stephens en nog vele andere Jamaicaanse artiesten hebben interesse in een samenwerking met Mitchell Brunings van de Rootsriders en The Voice of Holland. Dat vertelde Erno Klein van The Royal Roots Band vanochtend in Start met Fernando. Hij voegde eraan toe dat de Jamaicaanse artiesten Mitchell bijna allemaal kennen en in de rij staan om met hem samen te werken. De Bob Marley van The Voice of Holland is hot, maar blijft wel realistisch. "Ik heb liever dat ik uit het niets kom en dat ik dan BAM bij Fernando in de ochtend zit met Ziggy Marley en Tanya Stephens!"

Tribute2BobMarley
Mitchell, Erno en Cyril van de Rootsriders schoven vanochtend aan in de FunX studio in verband met Bob Marley's aankomende sterfdag, zondag 11 mei. Op de dag dat de legendarische zanger 33 jaar geleden in Miami overleed, spelen de Rootsriders een Tribute2BobMarley in een stijf uitverkochte Amsterdamse Melkweg. Wil je weten waar ze nog meer zullen optreden? Hou dan de Rootsriders website in de gaten.

The Royal Roots Band
De Rootsriders spelen al jaren in de Eredivisie van reggae en tourden in 2014 wekenlang door Nederland. In de acht jaar dat ze bestaan, hebben ze de hele wereld gezien, van Johannesburg, Zanzibar en Marmaris tot New York. De afgelopen jaren zijn de Rootsriders volop geboekt en volgens Mitchell is dat te danken aan The Royal Roots Band. Erno maakt deel uit van de band en verklapte vanochtend het geheim van hun succes: "We spelen vanaf dag één al volop met Jamaicaanse artiesten waar we veel van hebben geleerd."



Ster advertentie
Ster advertentie