FunX

PRIMEUR Broederliefde's track Labanta in Fresh 'n Up

  1. Newschevron right
  2. PRIMEUR Broederliefde's track Labanta in Fresh 'n Up
Broederliefde's nieuwe single Labanta is vanmiddag voor het eerst ten gehore gebracht tijdens Fresh 'n Up! In deze track zijn elementen van Kaapverdiaanse muziekstijlen verwerkt. Het is een wat andere stijl dan je van ze gewend bent. "We wilden mensen van Nederland ook onze kant van daar (Kaapverdië) laten zien en dat hebben we zo goed mogelijk proberen te doen", vertelde Jerr van Broederliefde in Fresh 'n Up.

"Ik vond de beelden erg mooi "

Kippenvel door videoclip
De boys van Broederliefde zijn naar Kaapverdië afgereisd voor de opnames van de videoclip. De clip wordt morgen gelanceerd maar Morad en Shay hebben al een sneak preview gekregen. Ze waren beiden onder de indruk. Shay kreeg zelfs kippenvel na het zien van de video! "Ik vond de beelden erg mooi en het geluid vond ik gewoon goed, dus vandaar kippenvel," vertelde Shay aan Jerr.

"Het zal even wennen zijn in het begin"

EP met andere stijl
Het nummer komt op Broederliefde's aankomende EP te staan die vanaf augustus verkrijgbaar is. "Dit is iets heel anders, dus ik denk dat die EP voor veel mensen wat anders zou zijn. Het zal even wennen zijn in het begin maar, ik mag het niet zelf zeggen, ik vind het echt wat", vertelde Jerr tot slot.

Ster advertentie
Ster advertentie