STER Advertentie
STER Advertentie

Typhoon brengt Hip Hop, Gospel en Soul samen

Typhoon brengt Hip Hop, Gospel en Soul samen

Vrijdag 1 augustus 2014 - 11:00 uur

|

Door:

Kavita

De boekingen en goede reacties stromen binnen bij rapper Typhoon. Onlangs bracht hij zijn album Lobi Da Basi uit met daarop onder andere de singles Hemel Valt en Zandloper. “Het is een soort van bubbel waar we nu allemaal in zitten, maar wel heel lekker,” dat vertelde hij vanochtend in Start.

“Hemel Valt is één van m’n favorieten op de plaat. Alles komt bij elkaar: Hip Hop, Gospel, Soul.” Kort na deze single is Zandloper uitgebracht. “Zandloper gaat voor mij echt over herboren worden, reïncarnatie. Het losstaan van dingen waar we zoveel waarde aan hechten. Eigenlijk ook nieuwe stappen durven nemen, al weet je dat mensen je zullen tegenwerken.”

Lobi Da Basi geeft thuisgevoel
Hoewel er geen video in de planning staat voor Zandloper, hoort er wel een animatieclipje bij. “We gaan wel beelden schieten op bijvoorbeeld Lowlands. Eerder beelden van hoe wij de track beleven dan een stilistische videoclip.”

Er komt wel een andere video aan. De Zwolse rapper is namelijk druk bezig met surflessen voor de videoclip van het nummer Surfen. Dit liedje is volgens hem perfect voor wat hij wil uitdragen met dit album: het thuisgevoel. “Wat we willen uitdragen is gewoon ‘thuis’, wees jezelf.” Populair op FunX.nl

  • Sher (26) stuurt grappige piemelportretten terug naar dickpic-stuurders

  • Amerikaanse rapper Pop Smoke (20) doodgeschoten

  • Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  • Boef probeert gratis patatje te fixen bij Lil' Kleine

  • Imanuelle Grives biedt excuses aan bij 'Suriname'-première

  • Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)