FunX

"Negativ denkt soms dat hij een ninja is"

  1. Newschevron right
  2. "Negativ denkt soms dat hij een ninja is"
Negativ zoekt de actie weer op in het tweede seizoen van het tv-programma Atlas. Hierin legt hij samen met een groep BN'ers de goudzoekersroute in de Surinaamse jungle af. De rapper was erg fanatiek bij dit spel. "Maurits denkt soms echt dat hij een ninja is en dat zie je gewoon terug in het spelletje", vertelde Yootha Wong-Loi-Sing in Start. "Soms raakte ik even contact met de realiteit kwijt", zei Negativ vervolgens.

Boos

Negativ deed eerder mee aan het survival programma Expeditie Robinson. Dat verliep niet zoals hij had verwacht. "Ik had Robinson gewoon heel erg onderschat, ik dacht dat doe ik wel even. Op een gegeven moment als je op dat eiland zit en je hebt geen eten, dan merkte ik dat ik om alles boos werd," vertelde Negativ. "Ik was boos op het zand, ik was boos op het strand, op de lucht. Ik begon cameramannen uit te schelden." Hierdoor kon de rapper, in tegenstelling tot bij het programma Atlas, niet helemaal zichzelf zijn.

Drukte

Nega is binnenkort ook in een ander tv-programma te zien. Hierin gaat hij samen met Mimoun Ouled Radi mensen in volkswijken helpen die kleine probleempjes hebben. Ondanks dat hij het druk heeft met z'n tv-carrière, houdt hij zich nog wel bezig met het maken van muziek. "Ik heb nu heel veel tracks. Ik had eigenlijk al een album en een mixtape af," zei de rapper. Maar hij heeft vanwege bepaalde omstandigheden ook verschillende nummers moeten wegstrepen.




Ster advertentie
Ster advertentie